Τσάι με κρόκο κοζάνης

krokos kozanisΚάθε ένα από τα επτά [7] αφεψήματα έχει μοναδικό χαρακτήρα, αλλά κοινός παρονομαστής όλων, οι ευεργετικές ιδιότητες του ανώτερου ποιοτικά κρόκου διεθνώς. Την παγκόσμια φήμη του Κρόκου Κοζάνης ενισχύουν η σημαντική αντιοξειδωτική του δράση και η αναγνωρισμένη συμβολή του στην ευεξία και καλή λειτουργία του οργανισμού.

Φέρουν τη σφραγίδα πιστοποίησης του οργανισμού ΔΗΩ, που εγγυάται τη χρήση βιολογικών συστατικών και την υιοθέτηση διαδικασιών παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, τα βιολογικά αφεψήματα -ζεστά ή κρύα- αποτελούν μία πρόταση γεύσης, τόνωσης και ευεξίας, που μετατρέπει τον κρόκο Κοζάνης -το ‘χρυσάφι της ελληνικής γης’- σε καθημερινή ευεργετική συνήθεια. Βιολογικό Πράσινο Τσάι, Πιπερόριζα [Τζίντζερ], Γλυκόριζα, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Πράσινο τσάι και αρωματικές ρίζες, ένας συνδυασμός ευεξίας από την Ασιατική τέχνη της ζωής.
Βιολογικό Ρόφημα με Μέντα, Λεμονόχορτο, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Κάθε γουλιά του χαρίζει τη δροσιά της μέντας και τη φρεσκάδα του λεμονιού.

Βιολογικό Ρόφημα με Δενδρολίβανο, Θυμάρι, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Χρώματα των ελληνικών αυλών και αρώματα του αιγαιοπελαγίτικου θέρους, ‘συμπυκνωμένα’ σε ένα φακελάκι.
Βιολογικό Ρόφημα με Κανέλα, Γαρύφαλλο, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Συνδυασμός γλυκών καρπών με το άρωμα εξωτικών καρυκευμάτων, ιδανικός για τις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες.
Βιολογικό Μαύρο Τσάι με Λεμόνι, Δυόσμο & Κρόκο Κοζάνης Στα μαγαζιά της Ανατολής και στα αραβικά παζάρια, το συγκεκριμένο ρόφημα προσφέρεται ως ‘καλωσόρισμα’, ζεστό ή κρύο.
Βιολογικό Ρόφημα με, Μέλι, Πορτοκάλι, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Παραδοσιακό ρόφημα του χωριού Κρόκος, με το οποίο οι ντόπιοι υποδέχονται τους επισκέπτες, δίνοντας μία πρώτη γεύση της ‘ιδιαιτερότητας’ του τοπικού -αλλά με διεθνή εμβέλεια- καρυκεύματος.
Βιολογικό Ρόφημα με Φασκόμηλο, Λουίζα, Κρόκο Κοζάνης & επιλεγμένα βότανα Φύλλα και σπόροι που συλλέγονται χειρονακτικά, ‘σμίγουν’ με τη ντελικάτη ευωδιά ανθέων σε ένα ιδιαίτερο, απολαυστικό συνδυασμό.

Αφήστε μια απάντηση